Leidit veivät jackpotin Haukiputaan Halloweenturnauksessa
3.11.2018 19:42 Uutiset / Pääsivusto

Palkintopysti sai arvoisensa kohtelun, kun Leidit iloitsivat voitostaan perinteisessä FC Rauhan järjestämässä Halloween -turnauksessa.

Tojkin Leidit pelasivat hienot matsit ja voittivat kaikki neljä otteluaan FC Rauhan (Haukiputaan pallon naisharrastejoukkue) järjestämässä perinteisessä Halloween -turnauksessa.

Turnaukseen osallistui yhteensä kuusi naisharrastejoukkuetta; Oulusta Ellit ja Kuumat puumat (Kupu), Muhokselta PonPa, Kajaanista Menneisyyden lupaukset (Melu), Haukiputaalta FC Rauha ja tietysti Tornion jalkapalloklubin oma Leidit -joukkue. Leidit voittivat kirkkaasti alkulohkonsa ja semifinaalin myötä selvisivät kultaotteluun asti. Lopulta Leidit voittivat kaikki matsinsa. Palkintopysti meni taatusti oikeaan osoitteeseen. Leidit kiittävät FC Rauhaa hyvin järjestetystä turnauksesta ja kilpakumppaneitaan rehdistä ja hyvästä vastuksesta!

Leidit järjestävät helmikuussa oman "Ei mittään raijjaa" -naisharrastejalkapalloturnauksen, jonka järjestelyt alkavat piakkoin. Leikkisästi Leidit kutsusvat sitä Melkhein kansainväliseksi turhnaukseksi, mutta kuka tietää, vaikka he saisivat osallistujia myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Seuraavaan turnaukseen toivotaan jopa kymmentä osallistuvaa joukkuetta. Aikaisempina vuosina turnaus on ollut menestys ja siihen on osallistunut Lapin ja Oulunseudun alueelta yhteensä kahdeksisen naisharrastejalkapallojoukkuetta.
   
Lisää uutisia
Tornion Jalkapalloklubi ry.
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat